Op 4 september is de opening!

Op 4 september as. openen wij eindelijk onze vestiging in Krakau. Na een periode van voorbereidingen zijn we meer dan klaar en uiterst gemotiveerd om onze droom van een stukje Nederland in Polen’s mooiste stad uit te laten komen!

Waarom 4 september? Op die dag spelen Nederland en Polen een voetbalwedstrijd tegen elkaar en dat leek ons een gepast symbolisch moment om onze deuren te openen. Op 6 september zullen racefans op hun wenken worden bediend met de Italiaanse Formule 1 Grand Prix, terwijl op maandag 7 september Nederland opnieuw speelt, deze keer tegen Italië. Dit allemaal onder het genot van Nederlands óf Pools voedsel en drinken.

Met andere woorden, het eerste weekend van september is hét meest geschikte moment om alles in beweging te zetten. Hopelijk zullen we ook een aantal van u rond kunnen leiden door Krakau, of door één van de musea zoals Auschwitz-Birkenau. Wij hebben er gigantisch veel zin in en wij hopen velen van u ook. Wij hopen u dan ook te mogen ontvangen in ons stukje Nederland in Krakau; ons DutchPoint Kraków.