Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor DutchPoint Krakow voor een dubbelfunctie als gids en barmedewerker:

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken bij DutchPoint Kraków! Wij zijn op zoek naar een part- of fulltime gids voor onze fietstours en stadswandelingen en barmedewerker.
 
Waar moet je aan voldoen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker die in ieder geval affiniteit heeft met geschiedenis. Je bent per week minimaal 8 uur beschikbaar en beheerst de Nederlands en Engelse (of Poolse) taal.
 
Nog onvoldoende kennis?
Geen probleem! Wij bieden een interne opleiding aan. Onze ervaren gids leert u de verhalen, routes en onze manier van werken. Zodra je er echt klaar voor bent mag je alleen op stap met onze klanten.
 
Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden je een competitief salaris en werkt in een internationaal, gezellig team. De werkzaamheden zullen 50/50 verdeeld zijn over de excursies en de barwerkzaamheden.
 
Ben jij of ken jij de enthousiaste en flexibele persoon die wij zoeken? Dan is dit jouw kans! Kom ons team versterken en laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan. Solliciteer op de vacature via het onderstaande formulier of via e-mail: info@dutchpointkrakow.nl.
 

Tot snel Collega!