Gezocht !

enthousiaste medewerker voor DutchPoint Krakow

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken bij DutchPoint Kraków! Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker voor onze excursies en onze Nederlandse bar.

Waar moet je aan voldoen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker die in ieder geval affiniteit heeft met geschiedenis en enige ervaring heeft in de horeca, de Nederlands en Engelse (of Poolse) taal beheerst, geen 9- tot 5 mentaliteit heeft en leergierig is. Het belangrijkste punt is dat je een positieve vibe binnen ons bedrijf brengt.

Nog onvoldoende kennis?
Geen probleem! Wij bieden een interne opleiding aan. Onze ervaren gids leert u de verhalen, routes en onze manier van werken. Zodra je er echt klaar voor bent mag je alleen op stap met onze klanten.

Wat hebben wij te bieden?
Je standplaats is Krakau, je bent daarom veel van huis. Wij bieden je in ruil een marktconforme beloning en zorgen voor woonruimte in Krakau. Je werkt in een internationaal, gezellig team. De werkzaamheden zullen 50/50 verdeeld zijn over de excursies en de barwerkzaamheden.

Ben jij of ken jij de enthousiaste en flexibele persoon die wij zoeken?
Dan is dit jouw kans! Kom ons team versterken en laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan. Solliciteer op de vacature via e-mail: info@dutchpointkrakow.nl of door onderstaand formulier in te vullen.