Wij zoeken een enthousiaste gids/reisleider en barmedewerker!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ga werken in de wereldstad Krakau!

Wij zijn op zoek naar een part- of fulltime reisleider/gids en barmedewerker voor onze excursies en reizen naar Krakau en onze Nederlandse bar DutchPoint. Je bent verantwoordelijk voor de klanten tijdens de reizen en leidt ze rond door Krakau en Auschwitz.

Wie zijn wij?
DutchPoint Kraków is een Nederlands café en excursiepunt in het centrum. Wij bieden allerlei excursie in- en om Krakau aan. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een (groeps)reis.  De meeste klanten komen uit Nederland en Vlaamstalig België.

Waar moet je aan voldoen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker die in ieder geval affiniteit heeft met geschiedenis (WO II en Krakau).  Je bent per week minimaal 8 uur beschikbaar en beheerst de Nederlands en Engelse (of Poolse) taal. Wij selecteren niet op leeftijd, je bent bij ons nooit te jong of- oud.

Nog onvoldoende kennis? Geen probleem! Wij bieden een interne opleiding aan. Onze ervaren gids leert u de verhalen, routes en onze manier van werken. Zodra je er echt klaar voor bent mag je alleen op stap met onze klanten.

Wij bieden je een competitief salaris. Je werkt in een internationaal team in de wereldstad Krakau. De werkzaamheden zullen 50/50 verdeeld zijn over de tours en barwerkzaamheden.

Ken jij of ben jij de enthousiaste en flexibele persoon die wij zoeken? Dan is dit jouw kans! Word onderdeel van ons team. Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer op deze vacature.